Seminari i radionice

Bihać: Seminar – “Tehnike samopomoći na putu ličnog razvoja temeljene na Kur'anu”

Svaka osoba stvorena je sa svim potrebnim potencijalima za ostvarenje uspjeha na oba svijeta, potrebno je otkriti ih, te ih iskoristiti na putu sticanja stalnog zadovoljstva. Ukoliko želite otkriti vaše potencijale, naučiti živjeti sigurnost i uravnoteženost, bez obzira na različite izazove u svome životu, prijavite se na dvodnevni seminar “Tehnike samopomoći na putu ličnog razvoja temeljene na Kur'anu”.

Cilj ovog seminara je da polaznice upoznaju kur'anske tehnike za ostvarenje duhovnog, emotivnog i materijalnog bogatstva, nauče metodu uspostavljanja ravnoteže unutar vlastitog bića, te dobiju alate kojima mogu ostvariti napredak u svim sferama svoga života.

SADRŽAJ I KONCEPT

Seminar je podijeljen na šest modula:

  • Pet komponenti ljudskog bića – ruh (duša), qalb (srce), ‘aql (razum) nefs (ego) i tijelo; te polja njihove manifestacije
  • Prepoznavanje na kojoj komponenti je zastoj ili smetnja koja dovodi do disbalansa
  • Kako ostvariti puni potencijal u svojoj svrsi postojanja
  • Kur'anski odgoj – uravnoteženi odgoj
  • Kur'an – mjerilo naše originalnosti
  • Kur'anski recepti za uspjeh u različitim izazovima

PREDAVAČICA: hfz. Hidajeta Mahalbašić, edukatorica iz ličnog razvoja kroz duhovnost

TRAJANJE SEMINARA: Seminar će se održati 13. i 14. januara 2018. godine, u periodu od 10.00 do 17.00 h, u prostorijama CEI “Nahla“ u ulici Bosanskih šehida, II lijevi prilaz u Bihaću.

CIJENA: Kotizacija za seminar iznosi 75 KM.

ORGANIZATORI SEMINARA: CEI “Nahla” Bihać u saradnji sa Hidajetom Mahalbašić, edukatoricom iz ličnog razvoja kroz duhovnost

NAČIN PRIJAVE: prijava isključivo uz uplatu na info desku Nahle svakim danom od 12 do 20h najkasnije do 11. januara 2018. godine. Broj mjesta ograničen.

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: info@bihac.nahla.ba

Dobro došle!