Seminari i radionice

Sarajevo: Pet stubova roditeljstva – seminar (POPUNJENA MJESTA)

OBAVIJEST: grupa za besplatni seminar “Pet stubova roditeljstva” je popunjena. Zahvaljujemo svima na interesovanju i iskreno nam je žao što ne možemo primiti više polaznica/ka. Nastojat ćemo uskoro ponuditi nove besplatne programe. Vaša Nahla

Ne propustite priliku da pohađate BESPLATAN seminar “Pet stubova roditeljstva”, posebno prilagođen za vas. Požurite s prijavama, broj mjesta je ograničen!

Seminar “Pet stubova roditeljstva” je posebno dizajniran program za roditelje djece uzrasta od 4 do 11 godina, tako da roditeljima daje praktične odgojne alate i vještine, bazirane na psihološkim i islamskim principima. Seminar se radi po programu “The Five Pillars of Parenting” koji je priznala Nacionalna akademija edukatora u oblasti roditeljstva u Velikoj Britaniji (National Academy of Parenting Practitioners). Autorica programa je Kathleen Roche-Nagi, direktorica organizacije Approachable Parenting iz Velike Britanije.

Ako imate poteškoće:

  • da vas djeca saslušaju, pa često morate vikati na njih;
  • da vaša djeca poštuju porodične vrijednosti i razumiju postavljene granice;
  • da neutralizirate rivalitet među braćom i sestrama i negativne utjecaje vršnjaka;
  • da pronađete vrijeme za sebe, osjećate se opušteno i uživate u svojoj djeci.

onda je ovaj seminar prava prilika za vas. Korisne vještine učit ćete kroz zabavne, interaktivne sesije, a naučene tehnike kasnije možete vježbati i kod kuće.

Voditeljice seminara su certificirane trenerice programa “The Five Pillars of Parenting”: Dženeta Camović i Merima Bejtagić-Makić.

Trajanje seminara: 11. februar – 1. april 2017.

Termin održavanja: subotom od 10.00 do 12.00h

Mjesto održavanja: CEI Nahla, Džemala Bijedića 122

Prijave na info@nahla.ba do 8. februara ili do popune mjesta. Kao garanciju za pohađanje seminara, svi polaznici/ce dužni su uplatiti polog u iznosu od 30 KM (za bračne parove 50 KM), koji će biti uredno vraćen nakon odslušanog seminara.