Tematski moduli

Tuzla: Tematski modul “Ličnim razvojem do odgovornog življenja”

U toku je upis polaznica na tematski modul „Ličnim razvojem do odgovornog življenja“. Kroz ovaj informativan i pažljivo koncipiran ciklus predavanja vodit će nas dr. Amra Delić.

Ne propustite priliku da se upoznate s temeljnim principima i vrijednostima kvalitetnog, aktivnog i odgovornog odnosa prema sebi te da u dinamičnoj i podržavajućoj atmosferi diskutirate o najznačajnijim pitanjima vezanim za naše mentalno zdravlje, izazove s kojima se suočavamo u svojoj svakodnevnici i strategije za njihovo prevazilaženje.

Modul “Ličnim razvojem do odgovornog življenja” sadrži sedam predavanja:

  • Mentalno zdravlje kao stanje dobrobiti pojedinca;
  • Pozitivno razmišljanje i podsvjesni um;
  • Kako prepoznati stres?
  • Strategije suočavanja sa stresom;
  • Osnove asertivnosti;
  • Razvoj ličnosti iz ugla psihologije i islama;
  • Razmišljanje o Bogu kao tehnika postizanja unutrašnjeg mira.

Predavačica: dr. Amra Delić

Trajanje ciklusa: 23. april – 4. juni 2017.

Termin održavanja: nedjeljom, od 18.00 do 19.30h

Mjesto održavanja: multimedijalna sala EC “Nahla” Tuzla, Mitra Trifunovića Uče bb

Kako se prijaviti:

Prijaviti se možete putem ONLINE FORMULARA ili na Nahlinom info desku svakim danom osim petka i subote u periodu od 12.00 h do 20.00h.

Polaznice su obavezne uplatiti polog u iznosu od 20 KM kao garanciju učešća na modulu. Polog će uredno biti vraćen svim polaznicama koje redovno budu pohađale predavanja. Po završetku modula polaznicama se izdaje certifikat.

____________________

Modul „Ličnim razvojem do odgovornog življenja” dio je ciklusa tematskih modula koji su pokrenuti s ciljem da omoguće stjecanje kvalitetnog znanja iz različitih disciplina širokom krugu ljudi, uz svesrdnu pomoć renomiranih stručnjaka iz ovih oblasti.